A A A
O firmie O nas Opinie Usługi w systemie ratalnym NFZ Zakres usług Rentgen i radiowizjograf Leczenie zachowawcze Profilaktyka stomatologiczna Protetyka Chirurgia stomatologiczna Implanty Stomatologia dziecięca Ortodoncja Stomatologia estetyczna Implanty Nasi lekarze Technika i sprzęt Cennik Galeria Implanty
Jesteś tutaj: www.geodent.com.pl • O firmie • Opinie
Opinie

14.10.2016, Anna Jandy Edeh
Dr. Olko całe życie czekałam na takiego stomatologa . Jest cudowny delikatny spokojne usposobienie niebiańskie podejście do pacjenta. Wyrozumiały i przede wszystkim 1000% profesjonalizm. Polecam gorąco!!!!

10.06.2016, Żaneta Stawicka
Przecudowny lekarz Pan Bartłomiej Olko! Nie mogłam lepiej trafić, doktor ma świetne podejście, jest bardzo cierpliwy i przemiły! Wszystkie prace jakie wykonał na moich zębach są w stu procentach zadowalające, można liczyć na miłą atmosferę podczas wizyty, wyrozumiałość i do tego doktor jest bardzo przystojny! Cała moja rodzina zaczęła leczyć u niego zęby i wszyscy mamy takie zdanie!

22.02.2016, Aneta Laudacka
W ostatnim czasie robiłam u dr Bartłomieja Olko dwie koronki na 5 i 2 (góra). Doktor wszystko wyjaśnia, pokazuje i radzi , co i jak można zrobić. Jest dokładny i fachowy, a przy tym bardzo miły. Efekt po wstawieniu koronek - rewelacyjny. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam:)

14.01.2016, Wittor Jutkiewicz
Witam i pozdrawiam, Jestem bardzo wdzięczny za miłą obsługę , którą miałem w dnu dzisiejszym o godzinie 10.oo

07.01.2016, wojtek w
polecam wizyty u dr. Anny Wojciechowskiej miła, kompetentna osoba, z powołaniem, potrafi uspokoić, odpowiada szczegółowo na wszystkie pytania i obrazowo tłumaczy dianozę i proces leczenia. Znieczulenie i leczenie bezbolesne w miłej atmosferze z bardzo fajną asystentką. Polecam i na pewno do zobaczenia

23.12.2015, Beata Saczuk
Jestem po leczeniu kanałowym u Pani dr Justyny Miller i muszę pochwalić pełen profesjonalizm,żadnego zbędnego ruchu,czułam się bezpiecznie i komfortowo. Sprawną pomoc Pani Asystentki uważam za niezbędną. Wizyty były zawsze na czas i nie przeciągały się. Dużą cierpliwość Panie wykazały przy zdjęciach RTG. Cena była zgodna z informacją ,którą wcześniej otrzymałam w rejestracji. Polecam jak najbardziej.

01.06.2015, Sebastian Rydz
Wizyty kontrolne i plombowanie zębów w wykonaniu dr Jakuba Syryckiego zawsze przebiegają w przyjemnej i sympatycznej atmosferze. Na szczególną uwagę zasługuje duża staranność i dokładność w przygotowaniu zęba do wypełnienia. Odkąd korzystam z usług doktora Syryckiego, nie musiałem poprawiać plomb. Dr Syrycki służy fachową poradą i chętnie odpowiada na pytania dotyczące leczenia. Zdecydowanie polecam !

16.04.2015, iwona
witam chcę się podzielelić moją opinią odnośnie kilku ostatnich wizyt w geodent. Ttafiłam tam z polecenia córkę bolał ząb, kilka wizyt u dr Wojciechowskiej zmieniło nasze podejście do wizyt u stomatologa, teraz leczy się tam też mój mąż!-wyjątkowo wrażliwy na ból i cała rodzina. Polecam miło, fachowo, ceny normalne.

01.04.2015, Bartosz
Polecam dr Michała Garncarka, byłem dwa razy. Pierwsza wizyta usunięcie zęba, druga leczenie kanałowe. Jestem bardzo zadowolony, lekarz kompetentny i rzeczowy. Sama klinika bardzo fajnie urządzona, obsługa bardzo dobra, WiFi za darmo:). Ceny rozsądne

07.01.2015, Marek Mazur
Mają tomograf , mikroskop , wybielanie Beyond w ciągu krótkiego czasu zęby wyleczone. Bardzo dziękuję a było co leczyć :)

25.09.2014, Małgorzata
Nie znam lepszego stomatologa niż Pan Bartłomiej Olko. Wizyty w jego gabinecie przebiegają w niezwykle przyjemnej atmosferze, ma wyjątkowo ludzkie podejście do pacjentów, którzy mają traumę z dzieciństwa i boją się dentystów. Jakość wykonywanych usług jest na najwyższym poziomie. Wypełnienia są wykonywane perfekcyjnie. Moje zadowolenie i poczucie bezpieczeństwa jest tak duże, że specjalnie przyjeżdżam do doktora spoza Wrocławia. Uważam go za najlepszego stomatologa jakiego poznałam i gorąco wszystkim polecam. Poza tym jest niezwykle przystojny i kulturalny.

24.06.2014, Grzegorz
Polecam Panią doktor Justynę Miller pełny profesjonalizm!

29.01.2014, Beata
Moje corki chodza do p.Ani Kowalewskiej takiego podejscia do małych pacjentek jeszcze nigdy nie widzialam znalazlam super dentystke z fajnym podejsciem do dzieci,az chce sie chodzic.Polecam i bardzo dziekuje

27.01.2014, Monika
Wizyta u dr Anii Kowalewskiej była, o dziwo, jedną z przyjemniejszych chwil, biorąc po uwagę czas spędzony w gabinetach lekarskich. Paradoksem jest, że dentysta zawsze budził we mnie strach, a czułe dłonie dr Kowalewskiej pozwoliły mi o nim zapomnieć i sprawiły, że dentysta już nie jest dla mnie "potworem" :D

04.01.2014, Agnieszka
Dziekuje Panu Dr. Szymonowi Drwal za przeprowadzony zabieg podniesienia zatoki szczekowej, za zaangażowanie i delikatność oraz profesjonalizm. Mam nadzieje, ze stosując sie do zaleceń doktora,szybko dojde do siebie. Polecam! Aga

15.11.2013, Jowita
Chce ponownie podziękować pani doktor Justynie Miller za cudowna fachowa delikatna rękę w leczeniu, idealnemu wyczuciu jesli chodzi o chwile bólu i robieniu przerw w trakcie wizyty oraz ogromny uśmiech dla pani asystentki za poczucie humoru i idealne użycie ssaka:))))

12.08.2013, Maciek
Po wizycie u dr Kowalewskiej opuściły mnie wszystkie fobie związane z wizytami u dentysty. Fachowa obsługa, pełen profesjonalizm, pogodne nastawienie do pacjenta i radość z wykonywanej pracy - dzięki temu człowiekowi aż się chce leczyć zęby :D Pani Aniu - rządzisz!!!:)

01.08.2013, Lecznie pod mikroskopem
Trafiłem do Geodentu z dosyć skomplikowanym przypadkiem, mój poprzedni dentysta zostawił w leczonym zębie część złamanego wiertła!!Po tomografii komputerowej lekarz stwierdził, że konieczny jest zabieg pod mikroskopem, trochę mnie to przeraziło:) Ale sam zabieg odbył się praktycznie bez bólu, pełny profesjonalizm, a i cena nie zwaliła mnie z nóg:)Bardzo polecam!

07.05.2013, Anna
Wizyta u dr Kowalewskiej to czysta przyjemność nawet dla osób, które tak jak ja panicznie bały się stomatologa. Zero bólu, stresu, precyzyjnie i ze wszystkimi wyjaśnieniami.

09.01.2013, tomek smarzynski
dziekuje doktor justynie miller za leczenie kanalowe i doktorowi bartkowi olko za piekne nowe korony na zebach . tak trzymac!

następne »

Dodaj swoją opinię
Szybka rejestracja
Gdzie jesteśmy?
Ostatnie opinie pacjentów
Dr. Olko całe życie czekałam na takiego stomatologa . Jest cudowny delikatny spokojne usposobienie niebiańskie podejście do pacjenta. Wyrozumiały i przede wszystkim 1000% profesjonalizm. Polecam gorąco!!!!
Anna Jandy Edeh, 14.10.2016
Przecudowny lekarz Pan Bartłomiej Olko! Nie mogłam lepiej trafić, doktor ma świetne podejście, jest bardzo cierpliwy i przemiły! Wszystkie prace jakie wykonał na moich zębach są w stu procentach zadowalające, można liczyć na miłą atmosferę podczas wizyty, wyrozumiałość i do tego doktor jest bardzo przystojny! Cała moja rodzina zaczęła leczyć u niego zęby i wszyscy mamy takie zdanie!
Żaneta Stawicka, 10.06.2016
Nowości

MediRaty - leczenie na raty
Czeka Państwa zabieg, skomplikowane leczenie, których nie można sfinansować w ramach...
 Czytaj więcej

Aktualności

mikroskop stomatologiczny Zeiss - leczenie pod mikroskopem
zapraszamy na zabiegi pod mikroskopem stomatologicznym.
 Czytaj więcej

ubezpieczenie medyczne
Compensa, Axa i Europa
 Czytaj więcej

Promocje

tomograf
Od listopada 2014 posiadamy tomograf stomatologiczny firmy Sirona.
 Czytaj więcej

Tanie wybielanie
"Tanie wybielanie" - serdecznie zapraszamy do skorzystania z promocji
 Czytaj więcej

© Centrum Stomatologii GEODENT ul. Galla Anonima 2, 51-162 Wrocław, tel. + 48 71 372 70 03
Zakładanie aparatów, leczenie i zdjęcie rtg zębów Wrocław, protetyk, ortodonta, dentysta
Powered by: agencja interaktywna okinet
Designed by: fDesign
Code XHTML/CSS: TartakWWW.pl
Pozycjonowanie Wrocław