A A A
O firmie O nas Opinie Usługi w systemie ratalnym NFZ Zakres usług Rentgen i radiowizjograf Leczenie zachowawcze Profilaktyka stomatologiczna Protetyka Chirurgia stomatologiczna Implanty Stomatologia dziecięca Ortodoncja Stomatologia estetyczna Implanty Nasi lekarze Technika i sprzęt Cennik Galeria Implanty
Jesteś tutaj: www.geodent.com.pl • O firmie • Opinie
Opinie

12.06.2018, Kasia
Stoicki spokój, cierpliwość, empatia, to kilka z wielu cech, którymi można opisać osobę Pana Doktora Szymona Drwala. Pan Doktor jest prawdziwym profesjonalistą. Ekstrakcję dwóch ósemek podczas jednej wizyty przeprowadził w sposób dokładny i bezbolesny. Rzetelnie objaśnił zalecenia przed i po zabiegu, wysłuchał obaw pacjentki i odniósł się do nich ze zrozumieniem. Serdecznie polecam Pana Doktora. Nie wyobrażam sobie korzystać z pomocy innego specjalisty.

17.04.2018, Kacper Rebinowski
Polecam bardzo serdecznie dr. Jakuba Syryckiego pozdowienia ;)

06.02.2018, Sylwia Pszurowska
Polecam Dr Marię Łapott, pełen profesjonalizm z ogromną empatią i delikatnością. Dziś miałam usuwanego zęba , Pani Doktor doskonale mnie znieczuliła. Jestem typem panikarza, ale Pani Doktor zadbała o to by zabieg by jak najmniej stresujący. Polecam jeszcze raz gorąco!

13.10.2017, Katarzyna
Polecam bardzo! Przemili fachowcy, do każdego pacjenta indywidualne podejście, uśmiech i życzliwość. Doktor Koniecpolska świetne poczucie humoru, które sprawia, że zapomina się o bólu. Bez znieczulenia :))

15.03.2017, Mateusz Piętal
Polecam dra Jakuba Syryckiego. Miły młody dr, wyrozumiały, kompetentny. Solidnie wykonał mi wypełnienie zęba, oraz dokładnie odpowiedział na moje pytania.

01.03.2017, Marzena
Polecam Maria Łapott .Całe życie czekałam na taką stomatolog! Leczę się u niej od lat, oraz wszyscy znajomi, sąsiedzi, rodzina. Delikatna, miła, dobra, mamy wrażenie że to taki doktor Judym, interesuje ją tylko dobro pacjenta, gdyby mogła to by w ogóle nie brała kasy za usługi.

21.02.2017, Alicja
Zawsze bałam się wizyt u stomatologów, bo w dzieciństwie wylądowałam u bezwzględnego sadysty. A potem trafiłam do pani doktor Miller! Zrozumiała mój strach :) Leczenie było profesjonalne i bezbolesne :) Jeden ząbek został uratowany przed kanałowym ♥ Już po pierwszej wizycie przychodziłam bez strachu :) Jestem studentką i póki co nie mam kokosów na koncie, ale cena w Geodent była przystępna nawet jak na to, co udało mi się zaoszczędzić :) Z czystym sumieniem polecam gabinet znajomym, którzy szukają dobrego, sprawdzonego stomatologa :) Dziękuję! ♥

09.01.2017, grazyna
Ostatnio zaczęłam leczenie u dr.Anny Wojciechowskiej pelen profesjonalizm, delikatna, kompetentna i dokladna . pani doktor wyleczyla moje żeby i strach przed igla znieczula komputerowo teraz zaczniemy lecz.protetyczne juz nie mogę się doczekać efektu koncowego

14.10.2016, Anna Jandy Edeh
Dr. Olko całe życie czekałam na takiego stomatologa . Jest cudowny delikatny spokojne usposobienie niebiańskie podejście do pacjenta. Wyrozumiały i przede wszystkim 1000% profesjonalizm. Polecam gorąco!!!!

10.06.2016, Żaneta Stawicka
Przecudowny lekarz Pan Bartłomiej Olko! Nie mogłam lepiej trafić, doktor ma świetne podejście, jest bardzo cierpliwy i przemiły! Wszystkie prace jakie wykonał na moich zębach są w stu procentach zadowalające, można liczyć na miłą atmosferę podczas wizyty, wyrozumiałość i do tego doktor jest bardzo przystojny! Cała moja rodzina zaczęła leczyć u niego zęby i wszyscy mamy takie zdanie!

22.02.2016, Aneta Laudacka
W ostatnim czasie robiłam u dr Bartłomieja Olko dwie koronki na 5 i 2 (góra). Doktor wszystko wyjaśnia, pokazuje i radzi , co i jak można zrobić. Jest dokładny i fachowy, a przy tym bardzo miły. Efekt po wstawieniu koronek - rewelacyjny. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam:)

14.01.2016, Wittor Jutkiewicz
Witam i pozdrawiam, Jestem bardzo wdzięczny za miłą obsługę , którą miałem w dnu dzisiejszym o godzinie 10.oo

07.01.2016, wojtek w
polecam wizyty u dr. Anny Wojciechowskiej miła, kompetentna osoba, z powołaniem, potrafi uspokoić, odpowiada szczegółowo na wszystkie pytania i obrazowo tłumaczy dianozę i proces leczenia. Znieczulenie i leczenie bezbolesne w miłej atmosferze z bardzo fajną asystentką. Polecam i na pewno do zobaczenia

23.12.2015, Beata Saczuk
Jestem po leczeniu kanałowym u Pani dr Justyny Miller i muszę pochwalić pełen profesjonalizm,żadnego zbędnego ruchu,czułam się bezpiecznie i komfortowo. Sprawną pomoc Pani Asystentki uważam za niezbędną. Wizyty były zawsze na czas i nie przeciągały się. Dużą cierpliwość Panie wykazały przy zdjęciach RTG. Cena była zgodna z informacją ,którą wcześniej otrzymałam w rejestracji. Polecam jak najbardziej.

01.06.2015, Sebastian Rydz
Wizyty kontrolne i plombowanie zębów w wykonaniu dr Jakuba Syryckiego zawsze przebiegają w przyjemnej i sympatycznej atmosferze. Na szczególną uwagę zasługuje duża staranność i dokładność w przygotowaniu zęba do wypełnienia. Odkąd korzystam z usług doktora Syryckiego, nie musiałem poprawiać plomb. Dr Syrycki służy fachową poradą i chętnie odpowiada na pytania dotyczące leczenia. Zdecydowanie polecam !

16.04.2015, iwona
witam chcę się podzielelić moją opinią odnośnie kilku ostatnich wizyt w geodent. Ttafiłam tam z polecenia córkę bolał ząb, kilka wizyt u dr Wojciechowskiej zmieniło nasze podejście do wizyt u stomatologa, teraz leczy się tam też mój mąż!-wyjątkowo wrażliwy na ból i cała rodzina. Polecam miło, fachowo, ceny normalne.

01.04.2015, Bartosz
Polecam dr Michała Garncarka, byłem dwa razy. Pierwsza wizyta usunięcie zęba, druga leczenie kanałowe. Jestem bardzo zadowolony, lekarz kompetentny i rzeczowy. Sama klinika bardzo fajnie urządzona, obsługa bardzo dobra, WiFi za darmo:). Ceny rozsądne

07.01.2015, Marek Mazur
Mają tomograf , mikroskop , wybielanie Beyond w ciągu krótkiego czasu zęby wyleczone. Bardzo dziękuję a było co leczyć :)

25.09.2014, Małgorzata
Nie znam lepszego stomatologa niż Pan Bartłomiej Olko. Wizyty w jego gabinecie przebiegają w niezwykle przyjemnej atmosferze, ma wyjątkowo ludzkie podejście do pacjentów, którzy mają traumę z dzieciństwa i boją się dentystów. Jakość wykonywanych usług jest na najwyższym poziomie. Wypełnienia są wykonywane perfekcyjnie. Moje zadowolenie i poczucie bezpieczeństwa jest tak duże, że specjalnie przyjeżdżam do doktora spoza Wrocławia. Uważam go za najlepszego stomatologa jakiego poznałam i gorąco wszystkim polecam. Poza tym jest niezwykle przystojny i kulturalny.

24.06.2014, Grzegorz
Polecam Panią doktor Justynę Miller pełny profesjonalizm!

następne »

Dodaj swoją opinię
Szybka rejestracja
 
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w powyższym formularzu, w celu realizacji przesłanego zgłoszenia. Oświadczam, iż przyjmuję do wiadomości, że: administratorem zebranych danych osobowych jest firma Geodent specjalistyczne centrum stomatologii sp. z o.o. ul Galla Anonima 2 we Wrocławiu. Moje dane osobowe będą przetwarzane w celu przygotowania i przesłania odpowiedzi na przesłane zgłoszenie. Mam prawo dostępu do treści swoich danych i Ich poprawiania, usuwania oraz przenoszenia. Podanie danych jest dobrowolne.
 
Gdzie jesteśmy?
Ostatnie opinie pacjentów
Stoicki spokój, cierpliwość, empatia, to kilka z wielu cech, którymi można opisać osobę Pana Doktora Szymona Drwala. Pan Doktor jest prawdziwym profesjonalistą. Ekstrakcję dwóch ósemek podczas jednej wizyty przeprowadził w sposób dokładny i bezbolesny. Rzetelnie objaśnił zalecenia przed i po zabiegu, wysłuchał obaw pacjentki i odniósł się do nich ze zrozumieniem. Serdecznie polecam Pana Doktora. Nie wyobrażam sobie korzystać z pomocy innego specjalisty.
Kasia, 12.06.2018
Polecam bardzo serdecznie dr. Jakuba Syryckiego pozdowienia ;)
Kacper Rebinowski, 17.04.2018
Nowości

MediRaty - leczenie na raty
Czeka Państwa zabieg, skomplikowane leczenie, których nie można sfinansować w ramach...
 Czytaj więcej

Aktualności

8 profesjonalnych lamp
Dla jeszcze większego Państwa bezpieczeństwa zakupiliśmy 8 profesjonalnych lamp AIRsteril do filtracji powietrza. Więcej informacji o sprzęcie na stronie http://www.fmdental.pl/produkt/airsteril/
 Czytaj więcej

mikroskop stomatologiczny Zeiss - leczenie pod mikroskopem
Zapraszamy na zabiegi pod mikroskopem stomatologicznym.
 Czytaj więcej

ubezpieczenie medyczne
Compensa, Axa i Europa
 Czytaj więcej

Promocje

tomograf
Od listopada 2014 posiadamy tomograf stomatologiczny firmy Sirona.
 Czytaj więcej

Tanie wybielanie
"Tanie wybielanie" - serdecznie zapraszamy do skorzystania z promocji
 Czytaj więcej

© Centrum Stomatologii GEODENT ul. Galla Anonima 2, 51-162 Wrocław, tel. + 48 71 372 70 03
Zakładanie aparatów, leczenie i zdjęcie rtg zębów Wrocław, protetyk, ortodonta, dentysta
Powered by: agencja interaktywna okinet
Designed by: fDesign
Code XHTML/CSS: TartakWWW.pl
Pozycjonowanie Wrocław